Saturday, 25 February 2017

Satu Rumah, Satu Vivix

Satu Rumah Satu Vivix







Dila Fadilah - Satu Rumah Satu Vivix

Zaman sekarang nie macam-macam penyakit ada. Nama pn pelik-pelik, penyakit dari negara yg jauh pn boleh sampai ke Malaysia nie. Bila dah sampai kat cnie, kita pn baru la ada kesedaran nak ambil langkah berjaga-jaga drpd terkena penyakit. Haa... Sebelum kita terkena baik kita sediakan payung sebelum hujan. Tambahan lagi skrg nie antibody kita pn tak setanding dgn orang dulu-dulu sebabnya tok nenek kita dulu tanam sayur mana ada guna baja kimia, diorg guna baja organik drpd sisa makanan dan najis ternakan fresh punya. Haha! Nak makan ayam ke daging ke sembelih terus masak, tak da nak guna bahan pengawet, suntik2 ke, tak main la. 


Zaman skrg nie utk memastikan kita dapat memenuhi kehendak pasaran (demand vs. supply) dan pastikan bekalan makanan mencukupi (a part of food security), selain drpd menggunakan kaedah kacukan, keratan batang, hydroponic dll, skrg nie pn byk guna kaedah Genetically Modified Organism (GMO) yg mana genetik sayur buah dan haiwan diubah utk mendapatkan lebih banyak hasil dalam masa yg lebih singkat. Selain itu, skrg nie kita byk menggunakan racun perosak utk pastikan sayur dan buah-buahan tidak dimakan oleh serangga dan rosak. Ada beberapa isu yg timbul seperti kesan jangka panjang terhadap kesihatan dan kemungkinan berkait dgn beberapa penyakit berbahaya untuk tubuh kita. 

Jadi sy memang amat mengalakkan setiap 1 rumah Perlu Ada Sebotol Vivix. Sbb apa? Sbb makanan yg kita makan belum tentu sama khasiatnya dgn zaman tok nenek kita dan bebas drpd racun perosak. Dan sbb Vivix adalah supplement yg Terbaik dgn tinggi kadar Resveratol dan Anti-oksida dan dapat membantu:
  1. Mengurangkan pengaktifan NF kappa B, yakni sejenis protin yang dikaitkan dengan pembentukan kanser dalam tubuh.
  2. Menstabilkan kadar glukosa dalam darah (Diabetes).
  3. Menurunkan risiko kanser prostat.
  4. Menghalang sintesis DNA dalam kanser payudara.
  5. Meningkatkan tahap ‘kolesterol baik’.
  6. Melindungi dari kerosakan arteri.
  7. Menjaga kesihatan jantung.
  8. Mengawal tekanan darah tinggi & kolestrol.
  9. Utk pesakit gout, Alzheimer, SLE, Thalesemia, Cyst, Fibroid dll.
  10. Utk awet muda & menjaga kesihatan secara keseluruhan.
Dila Fadilah - Vivix dan Diabetes

Dila Fadilah - Vivx dan Kanser Payudara

Dila Fadilah - Kanser Prostat

Dila Fadilah - Lung Cancer

Jadi jom Gantikan Paracetamol dan Ubat Tahan Sakit yg ada kat rumah tu dgn Vivix yg Awesome nie. Vivix tidak mengandungi drugs & bahan kimia berbahaya, mempunyai beratus kajian saintifik, Halal, diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia dan tidak membahayakan untuk jangka panjang.


OFFER 2 botol Vivix: + FREE Bag +FREE Postage + FREE Membership + Cash Rebate!

Nak dapatkan kat mana? 
Mudah saja:

Untuk pembelian secara terus daripada website Shaklee, klik DI SINI


ATAU boleh Whats Apps/PM:

Fadilah
019-3913712
SID: 1222456
ig: healthy_warehouse
Trusted Shaklee Distributor
COD UKM, Bangi & Putrajaya